RESTAURANG TYLÖHUS
Välkommen till Hotel Tylösands största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder vår innovative matkreatör Henrik Andersson en internationell à la carte-meny med egen twist och noggrant utvalda råvaror från land och hav.
Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö.
Under helgerna och hela sommarsäsongen bjuder vi på livemusik i restaurangen.
ÖPPETTIDER
Året runt för frukost, lunch och middag (undantag för julstängt)
ÖPPETTIDER SOMMAR
Sommarbuffé från Hav & Land
29 juni-29 juli
Söndag, måndag och tisdag från klockan 18
(27 juli från klockan 17)
Tylösands Rock'n Roll Buffé
2 juli-30 juli
Onsdag från klockan 17
À la carte
27 juni-3 augusti
Torsdag, fredag och lördag från klockan 18
(26 juli från klockan 17)
Barnbuffé alla dagar
MENY
Se vår à la carte meny HÄR.
Meny för trerätters supé HÄR.
BOKA BORD
Boka bord via knappen eller ring 035-333 05.
Psst! Våra restauranger, barer och spa är kontantfria för en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort.
boka bord