MENY LÖRDAG 15 FEBRUARI
Amuse
Crostini – Kronärtskockscrème – chilidrops – gräslök
N.V Castellblanc, Cava, Spanien, Penedès
FÖRRÄTT
Tylösand Skagen med löjrom, smörstekt brioche, sötsyrlig rödlök, fänkålscrudité och dillolja
2022 Leth, Grüner Veltliner, Österrike, Wagram
VARMRÄTT
Örtstekt flankstek med tryffelbearnaise, frasig boll på oxsvansrillette, broccolisparris, minimorot, rostad schalottenlökssky och friterad potatiskaka
2022 Scrimaglio Piemonte Rosso, Italien, Piemonte
OST
Köksmästarens hjärtliga ostar med fikonmarmelad och härbakat fröknäcke
2022 Gustave Lorentz, Gewurztraminer Réserve, Frankrike, Alsace
DESSERT
Mjölkchokladglass smaksatt med Ron Zacapa 23-årig rom, kokoskaka, chokladjord samt mango- och passionsfruktskompott
2022 Quady Winery Elysium Black Muscat, USA, Kalifornien
BOKA BORD