Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Kock lagar mat på Hotel Tylösand.

LUNCH I RESTAURANG TYLÖHUS

Välkommen till Hotel Tylösands största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder vår innovative matkreatör Henrik Andersson en internationell meny med egen twist och noggrant utvalda råvaror från land och hav.

Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö.

Vår lunch serveras alla dagar klockan 12-13.30 undantag för vår sommarsäsong. Pris: 195 kr/person. Barn upp till och med 14 år betalar 10 kr/år.

BOKA BORD

Boka bord via knappen eller ring 035-333 05.

bOKA BORD

Visa mer
Visa mindre

MENY

Vi serverar vår lunchbuffé i Restaurang Tylöhus alla dagar enligt nedan meny. Menyn gäller från och med 16 september 2024-26 januari 2025.

MÅNDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Vegetarisk dumplings med wasabi och yuzudipp
  • Kimchibakad spetskål med rostade sesamfrö
  • Sojapocherad kolja med röd curryvelouté och korianderdressad silverlök- och gulbets- crudité
  • Kryddstekt kotlettrad med syrlig plommonsky, teriyakiglaserade haricots verts och cashewnötter
  • Rostad körsbärspotatis med chili, lime och vitlök
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

TISDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Kantarellpaj med västerbottenost och karamelliserad lök
  • Smörstekt blomkål med picklade guldrussin och saltrostade pumpafrön
  • Krämig fisk- och skaldjursgryta i Sandefjordssås med räkor och champinjoner
  • Kalvköttbullar med gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
  • Potatispuré med brynt smör
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

ONSDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Krispiga sötpotatisbollar med avokadoaioli
  • Vegetarisk paella med saffran, tomat, vitlök och svamp
  • Smörstekt kycklingklubbfilé med ratatouille och gremolatamajonnäs
  • Bakad långarygg med rostad paprikakräm och stekt zucchini med chili
  • Rostade rotfrukter i ruccolapesto och olivtapenade
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

TORSDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Vegetarisk dumplings med wasabi och yuzudipp
  • Kimchibakad spetskål med rostade sesamfrö
  • Sojapocherad kolja med röd curryvelouté och korianderdressad silverlök- och gulbets- crudité
  • Kryddstekt kotlettrad med syrlig plommonsky, teriyakiglaserade haricots verts och cashewnötter
  • Rostad körsbärspotatis med chili, lime och vitlök
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

FREDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Kantarellpaj med västerbottenost och karamelliserad lök
  • Smörstekt blomkål med picklade guldrussin och saltrostade pumpafrön
  • Krämig fisk- och skaldjursgryta i Sandefjordssås med räkor och champinjoner
  • Kalvköttbullar med gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
  • Potatispuré med brynt smör
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

LÖRDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Sill och laxbuffé: Senapssill, löksill, gourmetsill, potatis, gravad lax och hovmästarsås
  • Råstekt broccoli med bearnaisesås
  • Rostade rödbetor med saltiga solrosfrön och riven cheddarost
  • Krämig fisk- och skaldjursgryta i Sandefjordssås med räkor och champinjoner
  • Helstekt tuppbröst med portvinssås, smörstekt skogssvamp och pärllök
  • Högrevsslider med tryffelmajonnäs, syrad silverlök och picklad gurka
  • Potatis- och jordärtskocksgratäng
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

SÖNDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Krispiga sötpotatisbollar med avokadoaioli
  • Vegetarisk paella med saffran, tomat, vitlök och svamp
  • Smörstekt kycklingklubbfilé med ratatouille och gremolatamajonnäs
  • Bakad långarygg med rostad paprikakräm och stekt zucchini med chili
  • Rostade rotfrukter i ruccolapesto och olivtapenade
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

NY MENY

Menyn gäller från och med 27 januari - 27 april 2025.

MÅNDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Glasnudelsallad med pak soi, teriyaki, sesam, edamame, sjökorall och shiitakesvamp
  • Vegetarisk dumplings med sötsur sås
  • Fisk och skaldjur i citrongrässås
  • Sojamarinerad fläskkarré från Hallagård med picklad rättika, rostade jordnötter och koriander
  • Sesamrostad kulpotatis med chili och salladslök
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

TISDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Gratinerad tartelette med västerbottenost
  • Citronglaserad persiljerot med krasse och gräslök
  • Fänkålshalstrad sejrygg med vitvinssås och smörstekt purjolök
  • Kalvfärsbiffar med kapris, syltlök, rostat sidfläsk och salviasky
  • Potatispuré med brynt smör och örter
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

ONSDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Krispig blomkål med citronaioli
  • Parmesangratinerad kycklinglårfilé i tomatsås
  • Bakad koljarygg med krämig spenat, gremolata och smörbönor
  • Pestoslungad tortellini med ricotta och spenat och semitorkad tomat
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

TORSDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Glasnudelsallad med pak soi, teriyaki, sesam, edamame, sjökorall och shiitakesvamp
  • Vegetarisk dumplings med sötsur sås
  • Fisk och skaldjur i citrongrässås
  • Sojamarinerad fläskkarré från Hallagård med picklad rättika, rostade jordnötter och koriander
  • Sesamrostad kulpotatis med chili och salladslök
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

FREDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Gratinerad tartelette med västerbottenost
  • Citronglaserad persiljerot med krasse och gräslök
  • Fänkålshalstrad sejrygg med vitvinssås och smörstekt purjolök
  • Kalvfärsbiffar med kapris, syltlök, rostat sidfläsk och salviasky
  • Potatispuré med brynt smör och örter
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

LÖRDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Råstekt broccoli med bearnaisesås
  • Fish and chips med pickles och dilldressing
  • Pepparstekt fläskfilé med cognacsås, smörstekt sparris och tomat
  • Slider med kryddbakad kyckling, tryffelmajonnäs och friterad lök
  • Potatisgratäng med gruyère
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

SÖNDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Krispig blomkål med citronaioli
  • Parmesangratinerad kycklinglårfilé i tomatsås
  • Bakad koljarygg med krämig spenat, gremolata och smörbönor
  • Pestoslungad tortellini med ricotta och spenat samt semitorkad tomat
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert
Visa mer
Visa mindre