Bookboost's chat icon
Sökresultat: Sökord

Kock lagar mat på Hotel Tylösand.

LUNCH I RESTAURANG TYLÖHUS

Välkommen till Hotel Tylösands största och mest anrika restaurang, som är öppen året runt. Här erbjuder vår innovative matkreatör Henrik Andersson en internationell meny med egen twist och noggrant utvalda råvaror från land och hav.

Med Kattegatt och Tylösandstranden som majestätisk fond vågar vi oavsett årstid lova den bästa tänkbara atmosfär för en inspirerande matupplevelse i västkustmiljö.

Vår lunch serveras alla dagar klockan 12-13.30 undantag för vår sommarsäsong. Pris: 195 kr/person. Barn upp till och med 14 år betalar 10 kr/år.

BOKA BORD

Boka bord via knappen eller ring 035-333 05.

bOKA BORD

Visa mer
Visa mindre

MENY

Menyn gäller från och med 27 januari - 27 april 2025.

MÅNDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Glasnudelsallad med pak soi, teriyaki, sesam, edamame, sjökorall och shiitakesvamp
  • Vegetarisk dumplings med sötsur sås
  • Fisk och skaldjur i citrongrässås
  • Sojamarinerad fläskkarré från Hallagård med picklad rättika, rostade jordnötter och koriander
  • Sesamrostad kulpotatis med chili och salladslök
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

TISDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Gratinerad tartelette med västerbottenost
  • Citronglaserad persiljerot med krasse och gräslök
  • Fänkålshalstrad sejrygg med vitvinssås och smörstekt purjolök
  • Kalvfärsbiffar med kapris, syltlök, rostat sidfläsk och salviasky
  • Potatispuré med brynt smör och örter
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

ONSDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Krispig blomkål med citronaioli
  • Parmesangratinerad kycklinglårfilé i tomatsås
  • Bakad koljarygg med krämig spenat, gremolata och smörbönor
  • Pestoslungad tortellini med ricotta och spenat och semitorkad tomat
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

TORSDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Glasnudelsallad med pak soi, teriyaki, sesam, edamame, sjökorall och shiitakesvamp
  • Vegetarisk dumplings med sötsur sås
  • Fisk och skaldjur i citrongrässås
  • Sojamarinerad fläskkarré från Hallagård med picklad rättika, rostade jordnötter och koriander
  • Sesamrostad kulpotatis med chili och salladslök
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

FREDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Gratinerad tartelette med västerbottenost
  • Citronglaserad persiljerot med krasse och gräslök
  • Fänkålshalstrad sejrygg med vitvinssås och smörstekt purjolök
  • Kalvfärsbiffar med kapris, syltlök, rostat sidfläsk och salviasky
  • Potatispuré med brynt smör och örter
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

LÖRDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Råstekt broccoli med bearnaisesås
  • Fish and chips med pickles och dilldressing
  • Pepparstekt fläskfilé med cognacsås, smörstekt sparris och tomat
  • Slider med kryddbakad kyckling, tryffelmajonnäs och friterad lök
  • Potatisgratäng med gruyère
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

SÖNDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Krispig blomkål med citronaioli
  • Parmesangratinerad kycklinglårfilé i tomatsås
  • Bakad koljarygg med krämig spenat, gremolata och smörbönor
  • Pestoslungad tortellini med ricotta och spenat samt semitorkad tomat
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

NY MENY

Menyn gäller från 28 april - 27 juni och 4 augusti - 14 september 2025.

MÅNDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Crispy bites med pepparrot- och gurkdipp
  • Pocherad kolja med vitvinssås, handskadade räkor, dill och picklade grönsaker
  • Svenska kalvköttbullar med gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
  • Potatispuré med brynt smör
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

TISDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Paj med soltorkade tomater, oliver och fetaost
  • Kryddig fisk- och skaldjursgryta “bouillabaisse”
  • Svensk örtbakad rapsgrisrygg med rostad vitlökssky och haricots verts
  • Ramslökstortellini med ricotta, spenat och bakade tomater
  • Patatas bravas med aioli
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

ONSDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Krispig dumpling fylld med grönsaker och garidipp
  • Yuzu- och sojabakad laxfilé med svensk sockertångssallad och wasabi crunch
  • Svensk stekt kyckling clubsteak-teriyaki med sesamwokade vårprimörer
  • Rostad färskpotatis med kimchimarinerad kål
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

TORSDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Crispy bites med pepparrot- och gurkdipp
  • Pocherad kolja med vitvinssås, handskadade räkor, dill och picklade grönsaker
  • Svenska kalvköttbullar med gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
  • Potatispuré med brynt smör
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

FREDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Paj med soltorkade tomater, oliver och fetaost
  • Kryddig fisk- och skaldjursgryta “bouillabaisse”
  • Svensk örtbakad rapsgrisrygg med rostad vitlökssky och haricots verts
  • Ramslökstortellini med ricotta, spenat och bakade tomater
  • Patatas bravas med aioli
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

LÖRDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Slider med skagenröra, picklad fänkål och rödlök
  • Crispy bites med pepparrot- och gurkdipp
  • Pocherad kolja med vitvinssås, handskadade räkor, dill och picklade grönsaker
  • Svensk rosastekt ryggbiff med vitlöksbakade tomater, syltlök och sockerärtor
  • Barbecuesås
  • Portvinssås
  • Tryffelbearnaise
  • Rostad färskpotatis Provençale
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert

SÖNDAG

  • Dagens soppa
  • Tylösands stora salladsbuffé med vårt bageris brödkorg, smör och rostade nötter
  • Krispig dumpling fylld med grönsaker och garidipp
  • Yuzu- och sojabakad laxfilé med svensk sockertångssallad och wasabi crunch
  • Svensk stekt kyckling clubsteak-teriyaki med sesamwokade vårprimörer
  • Rostad färskpotatis med kimchimarinerad kål
  • Konditorns lunchkaka eller dagens lunchdessert
Visa mer
Visa mindre