Middagsmeny
Alla rätterna är designade att delas vid bordet eller avnjutas individuellt.
ROM & OSTRON
KALIX LÖJROM 30 g • 295
Syrad grädde, rödlök, smörstekt surdegsbröd
OSTRON LEGRIS FRANKRIKE • 45 SEK/st
Citron, rödlök- och champagnevinäger
SUSHI
URAMAKI (8 bitar)
Avokado • 185 SEK
Räka • 195 SEK
Lax • 195 SEK
Tonfisk • 195 SEK
Hummer • 215 SEK
NIGIRI (4 bitar)
Avokado • 125 SEK
Räka • 135 SEK
Lax • 135 SEK
Tonfisk • 145 SEK
Wagyu • 245 SEK
SASHIMI (4 skivor)
Lax • 125 SEK
Tonfisk • 145 SEK
ASIAN FUSION
DUMPLINGS • 175 SEK
Limegräs, kokos, chili, thaibasilika
HAMACHI • 205 SEK
Jalapeño, yuzu, soja, vårlök, chili, friterat rispapper
TONFISKTARTAR • 195 SEK
Shokupan bröd, smetana, Kalix löjrom, yuzu
CRISPY RICE • 185 SEK
Lax, togarashimajo, Kalix löjrom
FRITERAD PILGRIMSMUSSLA • 195 SEK
Kataifi, gochujangmajo
KRYDDIG HUMMERTACO • 195 SEK
Vanilj, yuzu, äpple, gräslök
ELDAD LAX • 175 SEK
Sparris, citronpärlor, friterat ris, kimchimajo
KRISPIG KYCKLING • 175 SEK
Limeblad, kimchi, limemajo, melon, gurka
CRISPY RICE • 245 SEK
Wagyu, soja, wasabi
RÅBIFF • 195 SEK
Röd curry, soja, sesam, nashipäron, gurka, äggula
VÅRRULLAR • 195 SEK
Högrev, salladsblad, nam chim, koriander
RYGGBIFF • 205 SEK
Soja, papaya, jordnötter, gurka, chilimajo
SKALDJURSMENy
FÄRSKA SKALDJUR
¼ kg rökta räkor • 245 SEK
¼ kg färska räkor • 295 SEK
½ kg färska räkor • 475 SEK
½ kg kokta havskräftor • 495 SEK
½ kokt hummer • 355 SEK
Hel hummer • 525 SEK
Serveras med aioli, dill- och chilimajo, bröd och smör
SKALDJURSTALLRIK • 725 SEK
1 st ostron
50 g rökta räkor
100 g färska räkor
5 st kokta havskräftor
½ kokt hummer
Serveras med citron, rödlök- och champagnevinäger, aioli, dill- och chilimajo, bröd och smör
DESSERT
MOCHI • 155 SEK
Jordgubbar, mango, matchamousse, rostad pistageglass, vit choklad
SMULTRON- OCH VANILJSORBET • 155 SEK
Kanderade nötter, choklad, rom
BETTANS DESSERTBOWL ”COCONUT DREAM” • 215 SEK
(För 1–2 personer)
KÖKSMÄSTARENS OSTAR • 145 SEK
Marmelad, sesamknäckebröd
SVENSKT LÖSGODIS • 90 SEK
BOKA BORD
Boka via knappen eller ring 035-333 05.
För att njuta av vår Skaldjursplateau eller Chef’s Choice, krävs bordsbokning i förväg för hela sällskapet. Vänligen boka i god tid för att säkerställa er plats.
boka