VÅRT EGET BAGERI
Brödälskare, konstälskare och livsnjutare – välkomna att kika in i vårt alldeles egna bageri!
På Hotel Tylösand går kreativitet och kvalitet hand i hand, och vårt bageri är inget undantag. Genom de stora fönstren mot Hall of Fame, en av de mest konsttäta delarna av vårt galleri, kan du som hotellgäst, konferensdeltagare eller galleribesökare se bagarna i full aktion när de skapar allt från gyllene frukostfrallor till frasiga croissanter och rustika surdegsbröd.
20 SORTERS NYBAKAT – VARJE DAG
Varje morgon doftar hela hotellet av nybakat bröd. I vår stenugn gräddas uppåt 20 olika sorters bröd, bland annat focaccia, baguetter och levain. Under högsäsongen njuter hela 600 hotellgäster av vårt bröd vid frukostbuffén – det säger en del om tempot i bageriet!
HANDGJORDA SÖTSAKER
Utöver brödet skapar vårt skickliga konditoriteam allt från kanelbullar och läckra bakverk till handrullade chokladbollar. Allt görs från grunden – för oss är hantverket och råvarorna lika viktiga som smaken.
– Det är få hotell av vår storlek som har ett eget bageri, och det gör oss unika. Våra gäster kan se när vi bakar och sedan njuta av brödet i restaurangen, säger kökschefen Henrik Andersson.
Så nästa gång du är här – ta en paus vid fönstret, se på hantverket och känn doften av nybakat. Vi lovar att det blir en upplevelse för alla sinnen!